Spørsmål:


Er en 16 cm lang penis nokk til å tilfreds-stille ei jente?
m... Gutt, January 1, 2014

Vi svarer:Hei Mats.
Ønsker du kortversjonen?   JA !  

Og så har du helt sikkert hørt at det er ikke størrelsen det kommer an på.
Og det er nesten helt sant. Det finnes gutter som er født med unormalt liten penis, eller som har en penis som ikke utvikler seg normalt, da snakker vi om mindre en 7-10 cm i erigert tilstand.  13- 17 cm er innenfor normalen

Det litt lengre svaret på ditt spørsmål vil uansett være at en penis som i erigert tilstand (stående) på 16 cm vil være tilstrekkelig. Men damer / jenter tilfredsstilles ikke utelukkende av penis i et samleie. Dersom din alder (14) er virkelig, vil jeg be deg ta det med ro mht. forsøk på å tilfredsstille jenter, da sex utført i en alder du er er ikke klokt. Følelser begynner å koke, man glemmer fornuften, man kan komme til å angre på slike handlinger et helt liv. Den som venter på noe godt venter som regel ikke forgjeves. Husk også at 14 år gamle jenter er heller ikke modne for slik aktivitet, selv om venninnepress kan forekomme like ofte som sex-press bland gutter.

Jeg skulle gjerne snakket med deg og visst hvem du er, men slik har vi måttet gjøre det på websiden vår. Dere er anonyme, og det skal dere fortsette å være. Vi vet bare fornavn og alder, IKKE  etternavn adresse etc.
Hilsen bestefar som gjerne tar imot vanskelig eller følsomme spørsmål.
Lurer du på andre forhold i livet, SPØR !Om mscrew