Spørsmål:


Hei Bestefar jeg ha spørsmål om fiskær finns de fiskær som går på lan d ? Har di lunger som vi har eller ikke. mamma sier at de har utvikla seg sånn som noen sier at noen fiskær blei til firfisler for gigamange år siden å så bynte de å få årntlie bein. Men på den søndaskoern jeg går på lærte vi at GUD skapte alt sammen.
A... Gutt, September 29, 2013

Vi svarer:Heisan,

her er det tydelig at du har forskjellig beskjed. Og, joda på skolen har man ikke lov til å lære bort noe annet enn at en celle en gang blei til fisk. Endel hundre millioner år etter det, begynte en del fisker å få bein, og noen av de krøp på land og dannet øgleliknende skapninger. De igjen utviklet forskjellig typer skjell,hud, fjær og pels og så laga de seg om til alle mulige andre typer skapninger. DET ER BARE DET AT FOR Å FÅ TIL DISSE ENDRINGENE, MÅTTE DET SKJE SÅ FANTASTISK MANGE OG EKSTREMT KOMPLISERTE FORANDRINGER I ARVEMATERIALET  (DNA-et) TIL DISSE FISKENE, AT MANGE MODERNE FORSKERE INNEN BIOLOGI, FYSIKK OG INFORMATIKK NEKTER Å TRO AT DETTE KUNNE BLI SLIK AV SEG SELV. DE PÅSTÅR AT DET MÅ VÆRE EN INTELLIGENT DESIGNER ELLER KONSTRUKTØR MED KOLOSSAL KUNNSKAP I MATTE SOM HAR KALKULERT, BEREGNET OG ORDNET ALT SAMMEN.

Men på søndagsskolen lærte dere at Gud skapte alle dyra, og menneskene. Det er faktisk slik at de som tror på Gud er ganske så sikre på at Han faktisk gjorde akkurat det. Saken er nemlig den at det er IKKE bevist at millioner og milliarder av år kan skape noe som helst! Og for skape de bitte små motorene som driver pumper og bevegelser inni de små cellene våre, så måtte Han som skulle lage dem, ha svært god peiling på svakstrøm, nanorør, partikkelfysikk, mikrobiologi og informasjonsteknologi.

Han hadde funnet opp alt sammen, og han hadde laget lys, fordi det var hensiktsmessig, og matte fordi det var praktisk når man skulle telle de bitene av tid som man måtte huske på og måle med når man så solen gå opp og ned svært mange ganger gjennom livet.Han hadde et ønske, en hensikt med alt han gjorde, fordi han ville ha noe han kunne glede seg over og med. Da han var ferdig med jobben, var han svært fornøyd og hvilte neste dag. HAN = GUD.

Ingen har sett GUD, men mange snakka med sønnen hans, da han kom hit for å gjøre en betydelig jobb for ca 2000år siden. Ingen har kunnet lage et vitenskapelig bevis på at GUD finnes, men så har han da også sagt: Se deg rundt! Alt det du ser har ikke blitt til av seg selv, men jeg har gjort det for at dere skal ha det bra og bli mange.

Jeg håper du kan ha glede av det jeg svarte, og ber deg lese litt moderne litteratur, bøker som setter spørsmålstegn ? ved alle de “sannhetene” som deler av den moderne vitenskap påstår å ha bevis for. For beviser trengs.

Vennlig hilsen

Bestefar IngarOm Bestefar Rolf

Født 12. april. 1952, Gift siden 1975 og har 5 barnebarn.