Spørsmål:


Hei bestefar.Noen ganger, når jeg spør pappa om vanskelige ting, sier han at dersom mamma hadde levd videre så hadde hun svart mye bedre enn det han kan. Og da mormor er blitt dement- vet du hva det er? så kan jeg ikke spørre henne heller. Og så så jeg på facebook at du hadde en slik spørsmålside, og at du brukte BESTEMOR til å hjelpe deg med typiske jentespørsmål. Her er spørsmålet: Da Gud skapte Eva, tok han et ribbein fra Adam og av det laget han EVA.Er det sånn at alle mannfolk mangler et ribbein på dene siden av brystkassen ?
K... Jente, March 2, 2013

Vi svarer:Hei K,

Spørsmålet har gått videre til Bestemor for at hun kunne kontrollere svaret mitt, som er : NEI. Alle mannfolk har like mange ribbein som damer. At pappaen din ikke ville svare på spørsmålet, synes jeg er veldig rart, for han kunne jo bare telle sine ribbein mens du så på.

Ellers så er det mange andre unge som har forskjellige spørsmål om skapelsen og naturen, alle kan komme med sine spørsmål enten til bestemor eller meg. Du må gjerne spørre igjen om ting du lurer på.

Hilsen bestefarOm Bestefar Rolf

Født 12. april. 1952, Gift siden 1975 og har 5 barnebarn.