Spørsmål:


Hei bestefarbestemor hva skal jeg gjøre for å få en gutt til å like meg?
I... Jente, January 10, 2014

Vi svarer:Hei  I !
Jeg velger å tro at du er jente, da i din alder skjer det ofte at jenter “synes gutter er OK”, slik at de spør som du gjør.
Er de en spesiell gutt du har i tankene? Ta det litt med ro, vær i nærheten av der han oppholder seg, leker, driver sport eller gjør andre ting som er interessant for han. Ikke ta kontakt med han sånn helt plutselig. Dersom han har sett deg noen ganger, og kanskje sett deg direkte inn i øynene, kan det hende at han blir litt interessert. Vær ganske naturlig. Gutter synes jenter som er naturlige og ikke masete kan være interessante. Dersom du skjønner på bakgrunn av flere gangers blikk-kontakt at han liker å se deg, så send et hyggelig smil tilbake. Det er ikke ulovlig for jenter å si at du kunne ha lyst til å bli litt mer kjent med han. Forsøk, men mist ikke motet om han er avvisende. Gutter på samme alder kan være svært usikre.
Selv om det er 50 år siden, kan jeg godt huske de gangene som jeg var vilt forelsket i en jente, og fikk ikke kontakt som jeg ville. Det var surt. Men så var det bare å prøve igjen da jeg traff en annen pike. Husk det er mange, mange der ute som kan være interessante.
Hilsen en bestefar som ikke har glemt hvordan det var.
 Om mscrew