Spørsmål:


Hei bestemor/bestefar jeg er forelsket i en jente som var bittelittforelsket i meg i sann 2.klasse no er klassa og meg i 6.klasse Men jeg var ogso forelsket i henne hún var nesten forelskelse í mæ for at hún so jeg tulla Men jeg fékk bara kjaft deit likte ikkje æ so jag slotta opp med og toysa Men klarer ikke vise míne foleser hjálp ass
E... Gutt, September 8, 2015

Vi svarer:Heisan.

Nå har jeg lest “spørsmålet ditt 5-6 ganger, og synes egentlig at du ikke forteller meg hva som egentlig er problemstillingen. (Du vet at vi gamle kan av og til være litt treige). Men i denne saken, som i en del andre saker, at den som spør er nøye med å fortelle hva som har foregått eller problemene  i rekkefølge. Jeg ser forsøket ditt, men tror at du skal lese kritisk gjennom og tenke deg at jeg ikke alltid klarer å tyde dialekter, eller utydelige meninger.

Uansett, forsøk å se problemstillingen fra den andres side. Kanskje det hjelper deg til å forandre noe på spørsmålet ditt.

Gjør det ! Og så skal jeg svare deg kjapt. (Noe jeg ikke har gjort denne gangen, da vi har hatt en del datatekniske tilpasnings-utfordringer)

Vennlig hilsen

Bestefar IngarOm Bestefar Erling