Spørsmål:


Hei Jeg lurer på noe. Jeg er forelsket i en Norsk jente å hun er også forelsket i meg, tenker mer på at jeg er etnisk norsk men med bagrunn ifra Marokko å lurer på hvordan er norsk jente tar det? Vi trives veldig godt sammen men føler at jeg liksom ikke kan snakke med henne om dette temaet, det er liksom litt for følsomt. Så oppsumerte spørsmåle mitt er hvordan trives en norsk jente med en utenlandsk gutt er det er forhold som varer lenge eller går det i stykker i fremtiden, tenker å gifte meg med hun vist alt er ok. Håper jeg ;) Mvh Mohammed
M... Gutt, January 10, 2014

Vi svarer:Hei M !
Slik jeg leser spørsmålet ditt, lurer du på hvordan en norsk jente tar det at du har bakgrunn fra et land i Afrika.
Mit første råd til deg, siden dere trives godt sammen er typisk norsk: SPØR HENNE DA VEL ! !
DU KAN IKKE GÅR RUNDT Å LURE. Dersom dette er litt for følsomt for deg, kommer svært mange andre forhold med denne jenta bli enda mye mer følsomme og vanskelig i årene som kommer. Tenk deg at du risikerer at siste delen av spørsmålene dine faktisk ender i negativitet. 
Det aner meg at vi her har en kulturkollisjon, du er muligens ikke opplært til å spørre og grave om forhold rundt samliv og seksuelle detaljer.  OK, men du må begynne et sted. DER kan kanskje denne jenta som du er glad i hjelpe deg litt på vei.
Ikke alle jenter ønsker å snakke om slike ting, men utsetter til ” en annen gang”.  Men vi lever i Norge i 2014 og det er viktig at du får avklart slike detaljer FØR dere kommer til å flytte sammen eller gifte dere.
Noe som garantert  får et forhold til å gå istykker er mangelen på åpenhet og tillit. Man må nemlig lære seg å stole 100% på hverandre, og aldri vise seg sjalu ! Husk du kommer aldri til å eie en norsk pike. Eller en hvilken som helst annen dame for den saks skyld.

Så dersom du fortsatt mangler mot til å snakke med henne, skriv ut dette svaret og fortell henne rett ut at det var noe du trang hjelp til. Da vil hun lettere forstå hvordan du har det, og dere kan begynne på en svært viktig dialog.
LYKKE TIL HVER DAG

Hilsen en bestefar som vet litt om hvordan det er å være usikker.Om mscrew