Spørsmål:


Hei! Jeg vil gjerne snakke med BESTEMOR :) Jeg har et pinlig spørsmål. Jeg er en gutt på 16 som har en ganske stor og fin penis som jeg er stolt av. Men problemet er at jeg har et ønske om å vise den frem til fremmede damer. Jeg vet at det er ulovlig og blotte seg, og det gjør jeg ikke heller. Men er det sånn at damer i alle aldre liker å se på peniser? Og eventuelt hva kan jeg gjøre for å tilfredsstille dette ønsket uten at det er ulovlig? Det hjelper ikke med en kjæreste, for det er kun fremmede det er snakk om. Utrolig teit spørsmål, men jeg vet ikke hvem jeg skal spørre! Utrolig fint det dere gjør forresten. Tusen takk på forhånd!
C... Gutt, January 1, 2014

Vi svarer:Kjære C!

Først av alt: Fortsett å være glad for at du har en fin kropp og en fin penis!  Videre er det helt riktig som du sier at å vise seg fram for fremmede faktisk er en kriminell handling.  Og det er ikke slik at damer i alle aldre liker å se på peniser.  Tvert i mot, det oppleves ekkelt og krenkende hvis en helt uventet møter en som viser fram kjønnsorganene.   Dette handler om anstendighet.  Det vil i dette tilfellet si respekt for andre og respekt for hverandres intimsoner.  Mange som har vært utsatt for en blotter, sliter med det i lang tid etterpå.  Det føles som et slags overgrep, selv om de ikke har opplevd en fysisk trussel. 

Hvis det er slik at du oppnår seksuell nytelse ved å blotte deg for andre, er det snakk om et seksuelt avvik. Da er det på tide å søke profesjonell hjelp. Legen din eller helsesøster på skolen kan formidle kontakt med en fagperson.  Det er viktig å tørre å snakke om det. 

Hilsen  bestemorOm mscrew