Spørsmål:


Hva er house kulturen
M... Gutt, June 2, 2016

Vi svarer:Heisan, og takk for et spørsmål som jeg vel egentlig ikke er den rette til å svare på. MEN som den nysgjerrige bestefar jeg er, har jeg søkt i forskjellige databaser om kulturer, og finner at det har være flere såkalte— housekulturer gjennom de siste 2-3 hundre år.  Vienna House Culture var en av disse på 1800 tallet, da Wien var ikke bare Østerrikes hovedstad, men også en meget betydelig kultur-hovedstad i deler av Euripa. I London hadde man Molly-house-kulturen som syntes å være en underkultur med særlig vekt på og samling av homoseksuelt orienterte mennesker.

I nyere tid oppsto Acid Culture i USA, som et resultat av at Ecstasy som dop, grep stadig mer om seg. Dette knyttet seg til utviklingen av Techno-musikken, og man arrangerte stadig større fester der dans i høyt tempo meg risting av overkroppen, var noen kjennetegn. Etter hvert har mer bruk av narkotika blitt en del av den ikke-kontrollerbare house-kulturen.

House-culture synes etter hvert å ha blitt en mix av flere festekulturer. Men det har blitt rop varsko fra flere kjente DJs med tydelighet: STOPP DOPET, ikke dansinga.

Du må ellers gjerne søke direkte på Google og finne andre resultater enn dette, men jeg tillater meg å si at ikke alle typer house-fest er å anbefale.

Dette sier en bestefar som ønsker deg ALT GODT I LIVET !!! Og kom gjerne med andre spørsmål til oss.

Vennlig hilsen

Bestefar IngarOm Bestefar Rolf

Født 12. april. 1952, Gift siden 1975 og har 5 barnebarn.