Spørsmål:


Jeg er alt for lav og Alle plager meg fordi jeg er lav er 1,45 og må ofte lyve om høyden min det er forferdelig flaut og begynne på ungdomskolen når jeg ser ut som en 3. Klassing
S... Gutt, March 31, 2014

Vi svarer:Hei S.

Takk for at du deler tankene dine med oss. Ikke alle vet hva det vil si å bli ertet, plaget osv. fordi det er de som gjør DET mot andre….. Nå er det slik hos oss at du plasserte spørsmålet / oppfatningen din på to forskjellige temaer /emner hos oss.  Du vil få et veldig gjennomtenkt svar fra  en bestemor som bruker en bestefar til å lese gjennom svaret sitt, slik at de kan kontrollere svarene til hverandre og sikre at du får det beste svaret. Jeg vil bare si, før jeg runder av her, at du trenger ikke være flau for høyden din. Gjør den til noe positivt for deg. Det er nemlig MANGE muligheter for folk med noe mindre høyde enn mine 180. Jeg kunne aldri slå hjul eller lage en Araberflikkflakk bortover plenen hjemme som min yngre bror kunne. De som er lengre blir gjerne tregere i bevegelsene. Let etter mulighetene for å gjøre din vekst til å være til din fordel. Det er ikke sikkert at de med stor lengde nødvendigvis er de lureste i klassen ? ! Tenk smart for deg selv.

Hver gang du finner noe som er positivt for deg, så noterer du det ned et sted som bare du vet om. Etter litt tid har du kanskje 8-10 linjer med positive og sterke tanker om deg selv, som gjør at du kan si til de som mobber at: Det betyr ikke en dr……. hva dere sier, jeg vet sjøl hva jeg er god for !

PRØV, GJØR NOE MED DET FOR DIN EGEN SKYLD !

LYKKE TIL, og skriv gjerne tilbake og fortell oss (meg jeg heter IC ) om hvordan det går.

Hilsen bestefar ICOm Bestefar Rolf

Født 12. april. 1952, Gift siden 1975 og har 5 barnebarn.