Spørsmål:


Jeg lurer på at en gutt som likte meg og jeg likte han også nå når jeg går bort til han så går han vekk da han ser meg.Og jeg prøver og smile til han men han ser rart på meg og ser vekk.Også synes det er litt dumt. Hva skal jeg gjøre?
K... Jente, July 6, 2015

Vi svarer:Hei K.  Gutter er noen raringer…….. de også, noen ganger. Ikke alle er slik at de kommer deg imøte og så snur seg vekk.

Det du beskriver er sannsynligvis en gutt med betydelig usikkerhet. Og dermed er jeg litt forsiktig med hva jeg vil at du skal gjøre.

Smile, ta kontakt for en prat osv.   KAN være riktig, men personen kan også være litt av den typen at han skal forsøke å ha “flere fisk på kroken”.  Ikke alle gutter er snille. (Litt slik som jenter kan av og til være mot hverandre.) Men du kan teste om han er virkewlig interessert i deg ved å gå mot han, se han inn i øynene hele tiden. Hvis han ser bort, eller prøver å snu seg vekk uten å gjengjelde den kontakten du vil oppnå, så GLEM han. Ikke tillat deg selv å bli skuffa. Han er da bare ikke den typen gutt som du kan trives med over tid.

Dersom du gjør litt som han har gjort, ved å se litt vekk eller snu deg vekk, skaper du sannsynligvis en interesse hos han for deg.  Hvis han derimot ikke prøver å ta kontakt, GLEM han, da også.  Og en viktig ting til du bør huske på: Verden består sånn omtrent av 50% jenter og 50% gutter. det titusenvis av gutter der ute som er interessert i en interessant jente. interessante jenter er jengter som har kunnskap, er aktive, ikke redd for å stå for meninger og holdninger. Pyntedukker er bare interessante en meget kort stund, men jenter med kvaliteter på innsiden av make-upen vare svært mye lenger i  en gutts øyne.

PRØV forskjellige måter å nærme deg på, men ikke bare han ene. Da blir skuffelsene større.

Takk for at du kontaktet oss, selv om det tok svært lang tid å få et svar nå som vi bygger om hele spør-bestefar til å bli en mobil-app, og svardatabasen må konverteres til nytt system.Om Bestefar Rolf

Født 12. april. 1952, Gift siden 1975 og har 5 barnebarn.